+45 4141 2685
info@huntertrainingacademy.eu

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Bestilling

Bestilling af et jagttegnskursus eller Hunter Training Academy andre ydelser sker på Hunter Training Academy hjemmeside.
Kunden er forpligtet til at udfylde navn, adresse, e-mail og telefonnummer ved ordreafgivelsen.

Betaling

Det fulde beløb for betalingen bliver trukket på kundens konto med det samme.
Hunter Training Academy modtager betaling med kreditkort mobilpay 
Ved betaling af et køb skal kunden krydse af, at pågældende har læst og accepteret handelsbetingelserne og eventuelle abonnementsbetingelser.

Priser og gebyr

Alle priser er angivet i DKK og inkluderer moms. Priserne inkluderer ikke eventuelle betalingsgebyrer, som bliver oplyst separat ved gennemførelse af et køb på hjemmesiden. Hunter Training Academy opkræver ikke betalingsgebyr, hvorfor et eventuelt betalingsgebyr vil afhænge af den enkelte bank.

Aflysning af planlagte kurser

Med henblik på at sikre en tilstrækkelig kvalitet og økonomi på kurserne forbeholder Hunter Training Academy sig ret til at aflyse kurser, hvis antallet af kursister skønnes at være for lavt, hvis en lærer bliver syg, hvis der er problemer med kursusstedet eller af andre særlige årsager. I så fald vil Hunter Training Academy tilbyder en plads på det førstkommende kursus med samme indhold.

Forbehold

Hunter Training Academy tager forbehold for eventuelle aflysninger, kursustilmeldinger/-betalinger, trykfejl eller ændringer i tid, sted, pris, forplejning samt force majeure.

Ligeledes hæfter Hunter Training Academy ikke for eventulle direkte eller indirekte tab, som tilmeldte kursister måtte have som følge af aflysning af et kursus. I tilfælde af væsentlige kursusændringer vil Hunter Training Academy kontakte tilmeldte kursister direkte.

Afbud

Tilmeldingsgebyr tilbagebetales ikke. Ved afbud i perioden fra 45 dage før kursusstart og frem til en uge før kursusstart, refunderes med 50%.
Ved afbud den sidste uge før kursusstart, undervisning på skydebanen eller frivilligt jagtprøve, ingen tilbagebetaling. Den gældende pris er den, der, for den pågældende ydelse på tidspunktet for ordreafgivelsen, er oplyst på Hunter Training Academy hjemmeside.

Retur

Kunden har 14 dages returret på et jagttegnskursus fra tidspunktet for gennemførelsen af købet. Herefter har kunden returret på maks. 50 % af den fulde købspris frem til én måned før Naturstyrelsens deadline for tilmelding til jagttegnskurset. Er der kortere end én måned til Naturstyrelsens deadline for tilmelding til jagttegnskursus, er der ingen returret. Der er ingen returret for køb af andre ydelser på Hunter Training Academy hjemmeside.

Reklamation og fortrydelse

Køb af kurser og arrangementer hos Hunter Training Academy er ikke omfattet af fortrydelsesretten (j.fr. forbrugeraftalelovens §18, stk.2)
Hunter Training Academy leverer tjenesteydelser, og derfor har kunden som udgangspunkt ikke to års reklamationsret, som gælder ved køb af varer.
Fortrydelse af en ordreafgivelse kan ske frem til betalingstidspunktet. Når betaling er sket, kan købet ikke fortrydes. Kunden kan derimod benytte sig af sin returret ved køb af jagttegnskursus.

Ændring, fravær og aflysning af kursusdage

Ved første ændring af kursusdage for jagttegnsteori indtil 14 dage før kursusstart vil der ikke tillægges gebyr. Herefter tillægges et gebyr på 150 kr. pr. ændring.
Ændring af kursusdage for jagttegnsteori, der foretages, når der er kortere end 14 dage til kursusstart, tillægges et gebyr på 150 kr. pr. ændring.
Betaling for skydeteknik og afstandsbedømmelse refunderes ikke.
Disse kan dog flyttes til andre tider.
Ændring af tider til skydeteknik og afstandsbedømmelse skal ske senest 24 timer før påbegyndelse. Herefter kan tiden ikke flyttes.
Der er ingen refundering ved udeblivelse.
Ændring af tider til skydeteknik og afstandsbedømmelse tillægges et gebyr på 150 kr. pr. ændring.
Udskydning af Jagttegnskursus til næste sæson tillægges et gebyr på 1200 kr.

Privatlivspolitik

Hunter Training Academy har brug for kundens personlige oplysninger, da disse skal indsendes til Naturstyrelsen. Hunter Training Academy indsamler ikke kundens personoplysninger uden dennes udtrykkelige samtykke, således at kunden informeres om, hvilke oplysninger der indsamles. Hunter Training Academy videregiver ikke kundens personoplysninger til andre end Naturstyrelsen.
Kundens personoplysninger opbevares i Hunter Training Academy kundekartotek og kan til enhver tid begæres slettet. Kundens oplysninger opbevares med henblik på, at Hunter Training Academy kan levere den bestilte ydelse korrekt.
Hunter Training Academy opbevarer kundens oplysninger i op til et år efter registreringen, hvorefter de slettes.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Hunter Training Academy forbeholder sig retten til at ændre priser, der er fejlagtigt angivet på hjemmesiden. Endvidere tager Hunter Training Academy til enhver tid forbehold for prisændringer og ændringer af gebyrer eller andre omkostninger angivet på hjemmesiden eller adressen, f.eks. på grund af ændringer i momssatser eller andre offentlige gebyrer og afgifter eller stigende omkostninger.
Hunter Training Academy tager forbehold for ændring af handelsbetingelserne.

Lovgivning

Hunter Training Academy handler i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.
Hunter Training Academy tager dog forbehold for ændring af lovgivning eller ny lovgivning, herunder eventuelt ændret praksis inden for de relevante områder.

Immaterielle rettigheder

Alle immaterielle rettigheder, som fremgår af Hunter Training Academy hjemmeside, såsom varemærker og ophavsrettigheder, tilhører Hunter Training Academy. Dette gælder f.eks. de tekster og billeder, som fremgår af hjemmesiden. Hunter Training Academy gør opmærksom på, at misbrug af Hunter Training Academy immaterielle rettigheder udgør en krænkelse efter dansk lovgivning. Uden Hunter Training Academy tilladelse er det således forbudt at gøre brug af hjemmesidens indhold, herunder helt eller delvis kopiering af indholdet eller lagring af indholdet ud over personlig brug. Det vil sige, at indholdet ikke må benyttes til kommercielt brug.

Tag kontakt med Hunter Training Academy
For os er god service vigtigt.
Dette gælder både før, under og efter et køb.

Kontakt os på tlf. nr. 4141 2685
Send os en mail på info@huntertrainingacademy.eu