+45 4141 2685
info@huntertrainingacademy.eu

PROFESSIONEL HAGL KURSER

Haglinstruktion - Skydeteknik

For at blive en bedre skytte skal du for det første nære et intenst ønske om at blive bedre. For det andet skal du være indstillet på at træne mere og klogere end du formentlig gør nu. For det tredje bør du forsøge at forstå årsag og virkning når du ser resultatet på måltavlen. Disse ord om skydning er særligt beregnet til det sidste – at få dig til at tænke over hvordan du skyder.

Vi har ikke en tradition i Danmark for at træne i haglskydning og heller ikke for at træne i de enkelte vildtarters forskellige skud karakteristika.
En træning, der er meget almindelig for mange andre sportsgrene. For eksempel i golf, er det helt almindeligt, at man tager en pro træner nogle gange pr. år.

Vi tilbyder individuel skydeinstruktion til alle jægere, der ønsker at forbedre deres træfsikkerhed på jagt.

Du har hørt sætningen “du kan tage en hest til vandet, men du kan ikke få den til at drikke” – vi kan give dig byggestenene og systemet, men du skal være disciplineret nok til at komme derud og implementere det

Vi tilbyder undervisning for begyndere og øvede skytter, samt grupper. Uanset dine evner, vil sessionen blive skræddersyet til dine behov.

Skydefilosofi går ud på, at haglgeværskydning er en præcisionssport, hvor kroppen før og under skuddet skal foretage langsomme, rytmiske og bevidste bevægelser.

Hurtige, brudte bevægelser giver normalt dårlige skud, hvor skytten ikke kan forklare, hvorfor skuddet ikke rammer. Allerede i klarpositionen er bagskæftet lige under armhulen, og føres til kinden med en kort bevægelse opad. Derved undgår skytten, at geværløbet dykker.

Vores instruktør tager udgangspunkt i dine erfaringer og oplevelser og bygger videre på de værktøjer som du allerede har i modsætning til venner og bekendte og andre kloge Åger kan se, hvor du skal arbejde med skydningen.

Vi giver jægerne et værktøj til at analysere sig frem til forbedringer.
FÅ SEKS LEKTIONER TIL PRISEN AF FEM
Jagttegnet er i hus, men hvordan tackles haglskydeprøven?​
Vi tilbyder individuel skydeinstruktion til alle ny jægere, der ønsker at forbedre deres træfsikkerhed på jagt.

Tag kontakt med Hunter Training Academy

For os er god service vigtigt.
Dette gælder både før, under og efter et køb.

Kontakt os på tlf. nr. 4141 2685
Send os en mail på info@huntertrainingacademy.eu