+45 4141 2685
info@huntertrainingacademy.eu

PROFESSIONEL HAGL KURSER

Uanset om du er nybegynder, novice, ung eller erfaren skytte, kan vi skræddersy dine lektioner, så de passer til dine behov og krav.

Vores mål er at give skytter den viden og de evner, de har brug for med haglgevær. Ved afslutningen af kurset skal skytten selv være i stand til at danne grundlæggende ting som sikkerhed, klar position, korrekt justering af fødder og krop, korrekt balance, skudplanlægning, bevægelse af haglgeværet til målet og brug øjnene ordentligt.

Med en af vores personlige instruktør får du tilrettelagt en træning og skræddersyet undervisning, designet til at matche dine individuelle behov og evner med fokus på dine udfordringer og hjælpe dig med at udvikle din egen stil.

At blive en dygtig haglskytte kræver træning – det giver sig selv. Men uden den rette coaching, kan man bogstaveligtalt skyde sig selv “ud af den”.  

Med dette forberedende kursus på Odense Skydecenter får du den mest grundlæggende viden om haglskydeprøven. Og vi gennemgår samtidig de krav, der stilles for at bestå prøven. 

Du får hjælp fra en professionel instruktør der giver dig råd om alt, fra skydeteknik til tilpasning af dit haglgevær.

Haglskyde- prøven er ikke særlig svær eller kompliceret, hvis man kan holde hovedet koldt og koncentrere sig om, hvad der er vigtigt, nemlig sikker våbenbetje- ning og træfsikkerhed.

NB: Haglskydkursus varetages af Hunter Training Academy instruktører, som er uddannede og godkendte ved Miljøstyrelsen

Skydeinstruktionen foregår under afslappede forhold hvor du/I har hele banen for dig/jer selv og arbejder med skæftetilpasning, skuldring og skydeteknik.

​Du får indsigt og viden, der danner et solidt grundlag for at komme videre på egen hånd.

Hensigten med dette kursus er, at bringe den nyeste viden, færdigheder og kompetence

Tag kontakt med Hunter Training Academy

For os er god service vigtigt.
Dette gælder både før, under og efter et køb.

Kontakt os på tlf. nr. 4141 2685
Send os en mail på info@huntertrainingacademy.eu