+45 4141 2685
info@huntertrainingacademy.eu

PROFESSIONEL RIFFELKURSER

Riffelkursus, Riffelinstruktør, Riffelskydeforløb, Skydekurser

Vi tilbyder undervisning for for kommende, nye og erfarne jæger begyndere og øvede skytter, samt grupper. Uanset dine evner, vil sessionen blive skræddersyet til dine behov.

 

Med dette forberedende kursus får du den mest grundlæggende viden om riffelprøven. Og vi gennemgår samtidig de krav, der stilles for at bestå riffelprøven

Når du har gennemført det obligatoriske riffelskydeforløb, underskriver en instruktør en blanket, som er din dokumentation. Blanketten skal medbringes og afleveres ved riffelprøven. Du skal selv huske at hente den opdaterede blanket her på miljøstyrelsens hjemmeside. Husk at udfylde navn og jæger-ID inden skydeforløbet aflægges.

Realistisk jagttræning henvender sig til dig, der har lyst til at udfordre dig selv og blive udfordret på teknik, koncentration og præcision, nøjagtighed og evnen til at kunne bevare fokus.

Der lægges ved denne skydning vægt på at øge riffelskyttens rutine i skud til mål på afstande fra 25 til 50 meter i forskelligt vinkler og skydestillinger Bl.a. fra siddende, knælende og stående, alle med eller uden skydestok samt fritstående under tidspres o.m.m..

Målet med kurset er, at give deltageren en grundlæggende forståelse for egne evner og begrænsninger ved skydning til løbende vildt – både i forhold til afstand og hastighed, desuden få forståelse for, hvordan der er sammenhæng mellem skydning med jagtriffel i forbindelse med skydning til løbende vildt.

Læse hele den detaljerede anmeldelse ved at klikke på linket Mit Jagtblad

Klik her – Mit jagtblad

Kurset henvender sig til dig, der har lyst til at udfordre dig selv og blive udfordret på teknik, koncentration og præcision, nøjagtighed og evnen til at kunne bevare fokus.

Der lægges ved denne skydning vægt på at øge riffelskyttens rutine i skud til mål på afstande fra 40 til 100 meter i forskelligt vinkler og skydestillinger Bl.a. fra jagttårn, lav/høj, siddende og knælende til stående, alle med eller uden skydestok samt fritstående under tidspres o.m.m.

Hvis det klør lidt i pegefingeren og du selv gerne vil have nogle gode værktøjer til at forbedre din skydning, eller blot skal have finpudset formen, så er løbende vildt 2 en af de bedste måder, du kan træne til jagt. Mens du bliver grebet af udfordringerne, får du en masse jagtrelevant træning, som kan omsættes direkte til nedlagt vildt på paraden og måske til, at du undgår et par uheldige situationer med anskydninger.

Læse hele den detaljerede anmeldelse ved at klikke på linket Mit Jagtblad

Klik her – Mit jagtblad

Den samlede pakke giver dig adgang til 3-dages kursus min. 3 timer pr. gang
Kurser skal gennemføres inden for 12 måneder – kan ikke refunderes
Kurset kan foregå i små hold med max. 4 deltagere

Dette kursus er for jægeren som gerne vil lærer det grundlæggende indenfor skydning som at samle sine skud bedre og være ene mere effektiv skytte.

Vi vil på ingen måder røre ved jægerenes etik og morale omkring jagt.
Vi er kun ude på at vise, at med den rette vejledning og uddannelse kan vi få jægerens selvtillid oppe på et niveau som han/hun ikke var klar over.

Et skræddersyet riffelkursus som vil blive tilpasset
til hver enkelt deltagers behov i henhold til deres evner og erfaring.

Vi tilbyder individuel skydeinstruktion til alle jægere, der ønsker at forbedre deres træfsikkerhed på jagt. 

Dette kursus henvender sig til dig som lige har anskaffet din første jagtriffel, og står over for at skulle begive dig ind i riffeljagtens vidunderlige verden. Det er formålet med kurset at give dig som ny riffel jæger er godt kendskab til din riffel og de teknikker der er forbundet med brugen af den.

Få erfaringen ind under huden

Det er med din riffel som det er med din bil – bare fordi du har fået kørekortet er det ikke ensbetydende med, at du er elitebillist.

Har du lige fået dit riffelbevis eller er du ved at tage det, så er riffelkurset hos Hunter Training Academy alletiders mulighed for at få noget praktisk og teoretisk erfaring ind under huden, så du hurtigere bliver en erfaren riffelskytte.

Hvad dækker kurset.

På kurset er der både en praktisk og en teoretisk afdeling og I kommer til at dække emner som sikkerhed og våbengennemgang, indskydning og det gode aftræk, sigtekikkerten, skydestillinger og hjælpemidler, kalibre og ammunition, sigtepunkt og træfområder, eftersøgning og affangning, efterskudarbejde og riffelprøven.

Tag kontakt med Hunter Training Academy

Kontakt os på tlf. nr. 4141 2685

Send os en mail på info@huntertrainingacademy.eu