+45 4141 2685
info@huntertrainingacademy.eu

PROFESSIONEL HAGL KURSER

PROFESSIONEL SKYDEINSTRUKTØR

For at blive en bedre skytte skal du for det første nære et intenst ønske om at blive bedre. For det andet skal du være indstillet på at træne mere og klogere end du formentlig gør nu. For det tredje bør du forsøge at forstå årsag og virkning når du ser resultatet på måltavlen. Disse ord om skydning er særligt beregnet til det sidste – at få dig til at tænke over hvordan du skyder.

Du kommer ikke udenom tørtræning hvis du vil opnå rigtigt gode resultater med din skydning! Tørtræning indeholder alle delelementer fra skydning på skydebanen undtaget braget og rekylen, som begge påvirker din koncentration og slører teknikken. Med tørtræning kan du koncentrere dig fuldt ud på din våbenhåndtering, skydestilling, sigte, åndedræt, afslapning og aftræk.

Desværre har mange skydeentusiaster ingen reel forståelse for effektiv teknik. Ofte er det eneste, de skal fortsætte med, et vagt sammensurium af ideer og et par sætninger med velmente råd, uvægerligt taget ud af kontekst og fuldstændig uafhængige. De fleste er fast besluttede på at rette op på tingene, men hvis beslutsomhed var nøglen til succes, ville vi alle være strålende, så det skal være mere end det.

Husk dets eneste perfekte øvelse gør mester; dårlig praksis gør kun tingene værre.

Der er bestemt ikke noget i skydning som et hurtigt fix! Det vigtige er at prøve at stable oddsene i din favør, tilegne dig sunde grundlæggende teknikker og selv på en dårlig dag vil du klare dig godt, men på en god dag vil du være genial!!!!

SKYDEINSTRUKTØR HAGLGEVÆR

HAGLSKYDEPRØVE

JAGT SPORTING

Du er velkommen til at kontakte Hunter Training Academy, hvis du har spørgsmål.
Det kan ske via mail eller telefon.

Mobil: 41 41 26 85
E-mail. info@huntertrainingacademy.eu