+45 4141 2685
info@huntertrainingacademy.eu

Jagttegn weekendkursus

Jagttegn weekendkursus

Jagttegn Weekendkursus
Jagtprøve og jagttegnsundervisning

Udlev din drøm og tag jagten hos os!

Har du lyst til at blive jæger og opdage nye sider af naturen? Jagt handler om forståelse for og kendskab til den natur, vi færdes i. Det er stille naturoplevelser i den kølige morgenstund og hårdt arbejde, når man som klapper slider sig gennem det tætteste buskads.

Jagt er mere end blot at nedlægge vildtet.
Det handler om at leve i, med og af naturen. 

Jagt har mange facetter.

Igennem praktisk og teoretisk læring bliver du klædt på til Naturstyrelsens Jagttegnsprøve. Vi arbejder med sikkerhed, etik og etikette. Undervejs kommer du til at stifte bekendtskab med forskellige jagtformer, lige fra pürchjagt til trækjagt. Du blive introduceret til bestandpleje fx ved fældebygning og terrænpleje, hvor vi forbedrer levevilkårene for vildtet. Vi skal også lære at håndtere det nedlagte vildt blandt andet ved at flå en fasan og forlægge et rådyr.

Hunter Training Academy, tilbyder et skræddersyet jagttegnskursus , der matcher netop dine individuelle evner, niveau, behov og jagttegnskursuslæreren tilpasser undervisningen til den specifikke klasse og tager afsæt i elevernes behov og ressourcer.

Læs mere ved at klike på linket.

Jagttegnsundervisning Weekendkursus

Ud over selve undervisningen af jagttegn, får du adgang til træningsprogrammer med quiz og videoklip, der gør indlæringen effektiv og varierende.

Tag kontakt med Hunter Training Academy

For os er god service vigtigt.
Dette gælder både før, under og efter et køb.

Kontakt os på tlf. nr. 4141 2685
Send os en mail på info@huntertrainingacademy.eu