+45 4141 2685
info@huntertrainingacademy.eu

Jagttegn Weekendkursus

Jagttegn Weekendkursus

Uanset om du er til et længere forløb eller ønsker at tage dit jagttegn over nogle weekender, finder du dit kursus gennem os.

Vi tilbyder jagttegnskurser som er skræddersyet og undervisningen vil blive tilpasset til hver enkelt deltagers behov i henhold til deres evner og erfaring. Vores jagttegnslærere er naturligvis godkendte jagtkursuslærere fra Naturstyrelsen.

Formålet med undervisningen er at gøre kursisterne i stand til at bestå den obligatoriske jagtprøve og at gøre dem til kompetente og ansvarlige jægere.

Undervisningen sigter således mod at give kursisten kendskab til relevant lovgivning og en forståelse for jagten og vildtet. Desuden skal kursisten kunne håndtere et jagtvåben på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde i alle situationer, kunne vurdere afstanden til vildtet og aflive det så effektivt og hurtigt som muligt.

Det er intentionen, at kursisten ved kursets afslutning ikke alene har den obligatoriske viden og de forventede færdigheder, men også en forståelse for det etiske ansvar, der er forbundet med jagt.