+45 4141 2685
info@huntertrainingacademy.eu

Ansvar jagttegnselever

Det er dit eget ansvar at:

Kursister på huntertrainingacademy.eu kurser skal overholde alle instrukser fra huntertrainingacademy.eu personale. Overtrædelse af instruktionerne kan medføre bortvisning fra banen.

Kursister på huntertrainingacademy.eu deltager i kurserne på egen risiko, og deltagerne er ansvarlige for deres handlinger under kurserne.

huntertrainingacademy.eu og eller personer, der er accepteret af huntertrainingacademy.eu som instruktører, kan ikke drages til ansvar for skader, som deltagerne kan forårsage eller pådrage sig under kurserne, uanset hvad årsagen til dette kan være. huntertrainingacademy.eu er ikke ansvarlige på nogen måder for skader på deltagerne eller deres udstyr eller deraf afledte tab af nogen art.

Kursisterne opfordres til at kontrollere, om deres forsikringer mv dækker kursets aktiviteter og om nødvendigt tage ud særskilt forsikring forudsat kursisterne mener, at der er et behov.

Det med småt

Inden kursus starter vil man få gennemgået sikkerheden på lige netop den bane du skal skyde på.

Det er vigtigt, at alle forstår reglerne og er inforstået med dem.

Ansatte i huntertrainingacademy.eu står som skydeledere, og det er ifølge deres anvisninger der skydes.

Kurser i huntertrainingacademy.eu kan med en uges varsel aflyses. Du vil som kursist få en fuld refusion ved aflysning fra huntertrainingacademy.eu. Nogle af kurserne har et minimums antal kursister. Ved manglende tilmelding på et kursus kan dette resultere i, at kurset ikke er oprettes. I sådanne tilfælde, vil tilmeldte kursister får en fuld refusion.

huntertrainingacademy.eu kræver depositum på 500kr ved tilmelding af et kursus. Dette skyldes at huntertrainingacademy.eu skal betale baneleje også ved aflysning fra kursisten side. Hvis kursisten aflyser sit kursus vil han / hun ikke vil få deres depositum tilbage.

Tag kontakt med Hunter Training Academy
For os er god service vigtigt.
Der findes derfor flere måder hvorpå du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.
Dette gælder både før, under og efter et køb.

Kontakt os på tlf. nr. 4141 2685
Send os en mail på info@huntertrainingacademy.eu