+45 4141 2685
info@huntertrainingacademy.eu

Jagtskydning – Flugtskydning

Jagtskydning – Flugtskydning

Haglskydning - Skydeskole

Jagtskydning – Flugtskydning

Hvor meget skal du øve? Så meget som det er praktisk muligt for dig, din tid og ressourcer. Det er vigtigt at have en bæredygtig træning, der er gennemtænkt og strategisk. At træne hver muskelgruppe vil kun accelerere din indlæringskurve, hvis du gør det korrekt. Vær beregnet og praktisk med din træning.

Enhver øvelse er bedre end ingen øvelse overhovedet. Ved at fokusere din træning gennem målsætning og flittigt arbejde, vil du forkorte din læringskurve og få et større afkast af din investering af tid og penge. Hvem vil ikke gerne gøre det?
Som forberedelse skal du lave to lister til dig selv: En liste over, hvad du gør godt i sammenligning med andre skytter, og en ledsagerliste over, hvad du ikke gør så godt.

Hvordan finder du ud af det? En måde er at sammenligne station-for-station score i turneringer. Med omhyggelig undersøgelse vil du opdage gode og dårlige tendenser i dit skydning, og du vil se, hvordan du måler dig med andre i din klasse.

Dette er mere effektivt end at lave en liste over hvor du syntes, du klarede dig dårligt, og øve dem. I mange tilfælde vil du opdage, at næsten ingen skød særlig godt. Du kunne helt sikkert gå ud og arbejde på disse skud, men du vil rykke hurtigere op ved at skyde de mål, hvor du underpræsterede i forhold til dine konkurrenter.

Så hvordan skal du øve dig? Hvad betyder praksis?

Det er ikke at skyde banen med dine venner på en weekend eller at skyde i en ugentlig liga. Det er at spille spillet eller konkurrere. Selvom du bare holder point, mens du skyder afslappet med dine venner, konkurrerer du, du øver dig ikke. 

I praksis bør du opdele træning i segmenter, ligesom enhver anden sport. Tænk tilbage på en sport, du dyrkede som barn. Hvordan lærte du at spille det spil? Hvad gjorde du i praksis? 

Eller tag golf. For at forbedre dig, går du til putting green eller driving range og arbejder på fundamenterne. 

Start med den lette, fordi du bør opbygge dine færdigheder og din selvtillid på samme tid. Igen kræver det gentagelse – alt fra 10 til 25 skud pr. mål for at begynde at udvikle en færdighed. Hvis du simpelthen ikke kan ramme målet, så gå videre og prøv at finde et lignende mål med mindre afstand eller hastighed. Byg dine færdigheder der og opgrader til det sværere mål.

Hunter Training Academy tilbyder skræddersyet undervisning designet til at matche dine individuelle evner og hjælpe dig med at udvikle din egen stil.

 

Tag kontakt med Hunter Training Academy

For os er god service vigtigt.
Dette gælder både før, under og efter et køb.

Kontakt os på tlf. nr. 4141 2685
Send os en mail på info@huntertrainingacademy.eu