+45 4141 2685
info@huntertrainingacademy.eu

Bliv klar til bukkejagt

Bliv klar til bukkejagt

Det er sagt før, at træning er den eneste vej til at blive bedre med riffel

Forberedelserne til årets bukkejagt er for mange allerede i gang. Det er en jagtsæson, som mange jægere værdsætter og prioriterer rigtig højt. Men jagten på den store, flotte råbuk er meget mere end blot at sætte sig ud i tårnet den 16. maj.

På skydebane i god tid

Når udstyret er i orden, er det tid til at tage på skydebane. Og vel at mærke i god tid. Der er trængsel på skydebanerne i de sidste to-tre uger op til premieren, og med så mange folk omkring dig, der også skal på bukkejagt, har du hverken tiden eller roen til at opbygge din skydeform.

Det er ikke nok bare at tage på bane og skyde to gange seks skud. Den slags giver mening ved kontrolskydning, hvis du har tabt din riffel eller har taget hul på en ny æske patroner, du ikke har skudt med før, ellers skal der mere til. Skydeformen bør vedligeholdes året igennem og så intensiveres op mod sæsonens start.

Når du har indskudt riflen, skal du væk fra skydebænken

Bruger du skydestok til bukkejagt, så træn med både at skyde med den fra stående og knælende skydestilling. Udfordr dig selv ved at skyde uden anlæg, og prøv at komme væk fra 100 meter-banen og over på 200 meter bane. 

Når du har indskudt riflen, skal du væk fra skydebænken

Bruger du skydestok til bukkejagt, så træn med både at skyde med den fra stående og knælende skydestilling. Udfordr dig selv ved at skyde uden anlæg, og prøv at komme væk fra 100 meter-banen og over på 200 meter bane. 

Nu skal du træne fra de skydestillinger, som du kan forvente at bruge på jagt og her er det vigtigt, at man i stedet går i gang med træne de stillinger, man ikke er god til at skyde fra. 

Udfordringerne vil lære dig dine egne begrænsninger at kende, og det vil være med til at gøre dig en bedre skytte.

Træn kvalitativt i stedet for kvantitativt. Du bliver ikke en bedre skytte af bare at høvle skud af sted, men derimod af at skyde koncentrerede skud, som du følger op på og vurderer.

Træning i forskellige jagtsituationer er udslagsgivende for succes på bukkejagten. -selv erfarne jægere har betydelig gavn af træning.

I årene som instruktør har vi oplevet alt for mange, der overvurderer egne evner. Og prisen er en mislykket jagt og ofte med anskydninger til følge.
Du kan prikke ham eller hende på skulderen og sige, at blot par times træning med Hunter Training Academy instruktør kan sikre dig større udbytte og færre anskydninger.
Kurset forgår på 100m, 200m, 300m skydebane.
De fleste gode skytter og instruktører er enige om, at en manglende evne til at ramme godt ofte sidder mellem ørerne på jægeren. Er du kommet ind i en opfattelse af dig selv som en, der ikke rigtig kan ramme, kan det kun blive værre. Så det handler om at tænke sidste sæson godt igennem.
 
Det hjælper vi dig meget gerne med i Hunter Training Academy og vi leverer skræddersyet undervisning designet til at matche din individuelle evne og hjælpe dig med at udvikle din egen stil.

Tilmelding og deltagerbetaling

Sted: 
Skallebøllecentret, 5492 Vissenbjerg
Vingsted Skydebaner, 7182 Bredsten
Ulfborg Skyttecenter, Torstedvej 1, 6990 Ulfborg

Start dato/tid: Efter aftale
Slut dato/tid: ca 3 timers undervisning
Pris: 1500,-
Betaling: Betaling skal ske ved tilmelding på
MobilePay: 4141 2685 – eller på reg. nr. 9385 konto nr. 4575692309
Alle bookinger er bindende efter betaling og kan ikke refunderes. Priserne er inkl. moms.
Level: ingen forudsætning for at deltager
Der er ingen refundering ved udeblivelse.
Ikke inkluderet:
Leje af skydebane og ammunition

Max: – 4 person Kurset bookes efter “først til mølle” princippet.
Tilmelding og spørgsmål foretages via e-mail til info@huntertrainingacademy.eu
Når vi har modtaget din bestilling, så kontakter vi dig og vi finder en dag, hvor det passer ind i din kalender.

Tag kontakt med Hunter Training Academy

For os er god service vigtigt.
Dette gælder både før, under og efter et køb.

Kontakt os på tlf. nr. 4141 2685
Send os en mail på info@huntertrainingacademy.eu